هارد های SSD و استفاده برروی سرورسوپرمیکرو SUPERMICRO وسرور اچ پی HP -HPE

هارد های SSD نسلی از هاردهای SATA هستند و استفاده برروی سرورسوپرمیکرو SUPERMICRO وسرور اچ پی HP -HPE
هارد های SSD نسلی از هاردهای SATA هستند که برای استفاده برروی سرورسوپرمیکرو SUPERMICRO وسرور اچ پی HP – HPE نیز استفاده فراوانی دارند . قابلیت سرعت بالابه این هاردها قدرت مانور بسیار خوبی داده است .با توجه به اینکه روز به روز تکنولوژیهای سخت افزاری همگام با نرم افزارها توسعه یافته اند و پیشرفته تر شده اند. این تغییرات بر روی هارد درایو ها نیز مشهود بوده است تا جایی که رفته رفته هارد های حالت جامد که به هارد های SSD شهرت دارند، جایگزین هارد های HDD شده اند.
هر چند تکنولوژی بکارگیری و کاربری SSD ها پیشرفته تر از نسل قبلی هاردها می باشد اما متاسفانه این هاردها عمر محدودی دارند. به همین دلیل است که این روزها بسیاری از کاربران علاقه به خرید سیستم های گران قیمت ندارند.
بنابراین خیلی مهم است که به سلامت هارد SSD خود توجه کنید.

برای بررسی سالم بودن هارد SSD در ویندوز:
وقتی که قصد دارید به تست سلامتی هارد بپردازید راهی جز استفاده از نرم افزار روی سیستم ندارید. این نرم افزارها به صورت پولی و رایگان می باشند که هر کدام به شما کمک می کند که وضعیت سیستم خود را بدانید. از جمله این نرم افزارها می توان به موارد زیر اشاره کرد:
1. Crystal Disk Mark
2. Open Hardware Monitor
3. SSDLife

عمر هارد SSD کی تمام می شود؟
معمولا وقتی که شما روی حافظه های SSD تا ۵۰۰ ترابایت بنویسید، هارد دچار مشکل می شود و باید به فکر تعویض باشید. بنابراین اگر فکر می کنید تا کنون حافظه تان را این قدر بکار نگرفته اید جای هیچ نگرانی ندارد. اما باز هم استفاده از تست کننده ها نیز می تواند خیال شما را جمع کند.

شیوه بررسی سلامت هارد SSD با ابزار Crystal Disk Mark
Crystal Disk Mark یک نرم افزار قوی برای بررسی سلامت هارد SSD است. شما کافی است که این نرم افزار را نصب کنید و بعد به کمک آن با چند کلیک بررسی کنید که وضعیت سلامتی هارد SSD چگونه است.
برای این منظور ابتدا Crystal Disk Mark را دانلود کنید. برای دانلود کلیک کنید
زمانی که این اپلیکیشن را نصب کردید آن را اجرا کنید.
در صفحه ای که از این برنامه مشاهده می کنید در سمت چپ آپشنی وجود دارد به نام Health status! این قسمت بیانگر حالت و وضعیت هارد ssd شما است. برای این منظور اگر عبارت good را مشاهده کردید یعنی مشکلی برای سیستم هارد ssd شما مشاهده نمی شود.
برخی از درایو ها این قابلیت را دارند که شما به کمک آن ها، و این نرم افزار بفهمید میزان خسارت های وارد شده به SSD چقدر است که البته هاردی که در این مثال از آن استفاده می کنیم از این قابلیت پشتیبانی نمی کند.

در این تصویر می توانید اطلاعاتی از هارد خود را بدست آورید که از همه آن ها مهم تر وضعیت سلامتی و بعد میزان دمای هارد است.

بررسی درستی هارد SSD با نرم افزار Open Hardware Monitor
Open Hardware Monitor نیز ابزار دیگری است که سلامت هارد SSD شما را گزارش می کند. نحوه کار کردن این ابزار بدین صورت است که به صورت کمی یعنی به صورت درصدی به شما می گوید که چقدر از عمر هارد شما باقی مانده است. برای این منظور، باید ابتدا نرم افزار را از اینجا دانلود کنید.
بعد از دانلود نرم افزار را نصب کنید و اجرا کنید
هنگامی که برنامه اجرا شد از لیست مورد نظر هارد خود را انتخاب کنید
با این کار در صفحه می توانید میزان عمر هارد SSD و وضعیت آن را مشاهده کنید.
برای مثال Open Hardware Monitor وضعیت سلامتی هارد من را ۹۶ درصد اعلام کرده است.
نمای گزارش نرم افزار Open-Hardware-Monitor برای گزارش سلامت هارد SSD در ویندوز ۱۰
بدین صورت می توانید به موقع متوجه شوید که آیا باید به فکر تعویض هارد SSD خود باشید یا نه.

بررسی هارد SSD به کمک ابزار SSDLife
SSDLife نیز ابزار دیگری است که به صورت پولی و رایگان ارائه می شود.
• برای استفاده از نخسه پولی SSDLife اینجا را کلیک کنید
• برای دانلود نسخه رایگان SSDLife اینجا را کلیک کنید
نسخه پولی این نرم افزار هم چندان گران نیست بنابراین اگر شما بخواهید نسخه رایگان را دانلود کنید احتمالا بخواهید نسخه پولی را ببینید و آن را به جای رایگان انتخاب کنید. به هر حال تصمیم با شما است.
بعد از این که نسخه دلخواه را دانلود کردید، آن را اجرا کنید.
این برنامه نیز به شما خواهد گفت که وضعیت سلامتی سیستم هارد SSD شما چگونه است.

به اسکرین شات بالا نگاه کنید که از این نرم افزار گرفته شده است. شما می توانید وضعیت سلامتی دستگاه هارد SSD خود را از بخش ابتدایی این گزارش مشاهده کنید.
اگر وضعیت خوب باشد به صورت Healthy این وضعیت گزارش می شود. در میان صفحه نیز می توانید اطلاعاتی در مورد درایو خود مشاهده کنید.
درایو های ssd مزیت های زیادی نسبت به سایر هارد ها برای سرورسوپرمیکرو SUPERMICRO وسرور اچ پی HP دارند که از جمله آن ها می توان به سرعت بی نظیر آن ها اشاره داشت. البته این تکنولوژی قطعا روز به روز پیشرفت می کند و متخصصان به دنبال شیوه هایی خواهند بود که طول عمر این قطعات را افزایش دهند.

سوپرمیکرو

سوپرمیکرو و آدرس IP-نحوه عملکردآن در شبکه


سوپرمیکرو و سررورهای آن برایآدرس IP دستگاه‌ها را به شکل یکتا بر روی شبکه مشخص می‌کند. حتماً تا به حال با آدرس‌هایی شبیه ۱۹۲٫۱۶۸٫۱٫۳۴ روبرو شده‌اید.
یک آدرس IP همیشه مجموعه‌ای از چهار عدد مثل نمونه‌ی بالاست. هر عدد می‌تواند از ۰ تا ۲۵۵ باشد. بنابراین همه‌ی آدرس‌های IP بین ۰٫۰٫۰٫۰ و ۲۵۵٫۲۵۵٫۲۵۵٫۲۵۵ هستند.
دلیل این که هر عدد نمی‌تواند از ۲۵۵ بیشتر شود این است که این‌ها عددهای هشت رقمی دودویی هستند (گاهی اوقات به آن‌ها هشت‌تایی هم می‌گویند). در یک عدد هشت‌تایی، صفر می‌شود ۰۰۰۰۰۰۰۰، در حالی که ۲۵۵ می‌شود ۱۱۱۱۱۱۱۱؛ یعنی بالاترین عددی که برای اعداد هشت‌تایی موجود است. آدرس IP نمونه‌ی بالا (۱۹۲٫۱۶۸٫۱٫۳۴) در حالت دودویی می‌شود: ۱۱۰۰۰۰۰٫۱۰۱۰۱۰۰۰٫۰۰۰۰۰۰۰۱٫۰۰۱۰۰۰۱۰
آدرس IP چیست؟
کامپیوترها با فرمت دودویی کار می‌کنند، اما برای ما انسان‌ها کار کردن با فرمت ده‌دهی بسیار ساده‌تر است. با دانستن همین مطلب می‌توانیم بفهمیم چیزهای پیرامون آدرس‌های IP چگونه کار می‌کنند.
البته جای نگرانی نیست! چون در این مقاله نمی‌خواهیم به مسائل ریاضیاتی قضیه بپردازیم، پس همچنان با ما همراه باشید.
دو بخش آدرس‌های IP
دو بخش آدرس‌های IP
آدرس IP یک دستگاه از دو بخش مجزا تشکیل شده است:
ID شبکه: ID شبکه بخشی از آدرس IP است که از سمت چپ شروع می‌شود و نشانگر شبکه‌ای است که دستگاه در آن قرار دارد. در شبکه‌های معمول خانگی، اگر آدرس IP دستگاه ۱۶۸٫۱٫۳۴ باشد، بخش ۱۹۲٫۱۶۸٫۱ مربوط به شبکه است. برای نمایش این IP معمولاً می‌شود به جای بخش آخر صفر گذاشت و بعد این طور گفت که ID شبکه برای این دستگاه ۱۹۲٫۱۶۸٫۱٫۰ است.
ID میزبان: ID میزبان بخشی است که توسط ID شبکه اشغال نشده است. این بخش دستگاه مدنظر را در آن شبکه مشخص می‌کند (در دنیای TCP/IP به این دستگاه‌ها هاست یا میزبان می‌گوییم). در همان مثال قبلی ID میزبان معادل ۳۴ است؛ یعنی ID یکتای میزبان بر روی شبکه‌ی ۱۶۸٫۱٫۰ عدد ۳۴ می‌باشد.
در شبکه‌های خانگی ممکن است مشاهده کنید که IP دستگاه‌های مختلف مشابه ۱۹۲٫۱۶۸٫۱٫۱، ۱۹۲٫۱۶۸٫۱٫۲، ۱۹۲٫۱۶۸٫۱٫۳۰ و ۱۹۲٫۱۶۸٫۱٫۳۴ باشد. همه‌ی این آدرس‌ها (با ID میزبان ۱، ۲، ۳۰ و ۳۴) دستگاه‌های یکتایی هستند که بر روی یک شبکه (با ID شبکه‌ی ۱۹۲٫۱۶۸٫۱٫۰) قرار دارند.
برای این که همه‌ی این بحث‌ها را بفهمیم بگذارید یک مثال بزنیم. این قضیه بسیار شبیه آدرس خیابان‌های یک شهر است. آدرسی مثل خیابان پارادایز ۲۰۱۳ را فرض کنید. نام خیابان همان ID شبکه و پلاک خانه همان ID میزبان است. در یک شهر دو خیابان با اسم مشترک نداریم، در شبکه‌ها هم نمی‌شود ID دو شبکه با یکدیگر برابر باشد. پلاک خانه‌ها در هر خیابان منحصر به فرد است، درست مثل شبکه‌ها که ID میزبان در هر ID شبکه یکتا می‌باشد.
ماسک زیرشبکه
خب، حالا دستگاه شما چطور تعیین می‌کند که کدام بخش از آدرس IP مربوط به ID شبکه و کدام بخش مربوط به ID میزبان است؟ برای این منظور از یک عدد ثانویه استفاده می‌شود که همیشه آن را کنار آدرس‌های IP می‌بینیم. این عدد ماسک زیرشبکه نام دارد.
در اکثر شبکه‌های ساده (مثل شبکه‌های خانگی و تجاری کوچک)، ماسک‌های زیرشبکه چیزی شبیه ۲۵۵٫۲۵۵٫۲۵۵٫۰ است که یا همه‌ی اعداد آن ۲۵۵ یا ۰ می‌باشد. موقعیت تغییرات از ۲۵۵ تا ۰ بخش میان ID شبکه و میزبان را نشان می‌دهد. اعداد ۲۵۵ آیدی شبکه را از معادله حذف می‌کنند.
نکته: ماسک‌های زیرشبکه‌ی پایه که قصد معرفی‌شان را داریم با نام ماسک‌های پیشفرض زیرشبکه شناخته می‌شوند. اوضاع در شبکه‌های بزرگتر پیچیده‌تر از این است. مردم اغلب از ماسک‌های سفارشی زیرشبکه استفاده می‌کنند تا بر روی شبکه چندین زیرشبکه به وجود بیاورند. توضیح بیشتر این موضوع در این بحث نمی‌گنجد، ولی اگر مشتاق به مطالعه درباره‌ی آن هستید، شرکت سیسکو توضیحات خوبی در این باره ارائه داده است.
آدرس پیشفرض دروازه
علاوه بر خود آدرس IP و ماسک زیرشبکه‌ی مربوطه، آدرس پیشفرض دروازه (Gateway) را نیز در کنار اطلاعات آدرس IP می‌بینید. بسته به پلتفرم شما، این آدرس می‌تواند اسامی دیگری داشته باشد. گاهی اوقات به آن مسیریاب (روتر)، آدرس مسیریاب، مسیر پیشفرض، یا همان دروازه گفته می‌شود. همه‌ی این‌ها یک چیز هستند و در واقع آدرس IP پیشفرضی‌اند که وقتی لازم باشد داده به شبکه‌ی دیگری منتقل شود (شبکه‌ای با یک ID شبکه‌ی متفاوت) از آن استفاده می‌شود.
ساده‌ترین مثال برای این قضیه در شبکه‌های معمول خانگی یافت می‌شود.
اگر یک شبکه‌ی خانگی با چند دستگاه دارید، احتمالاً باید یک روتر که از طریق مودم به اینترنت وصل باشد هم داشته باشید. این روتر می‌تواند یک دستگاه جداگانه یا بخشی از واحد ترکیبی مودم/روتر باشد. روتر میان کامپیوترها و دستگاه‌های موجود در شبکه و سایر دستگاه‌های عمومی‌تر اینترنت می‌نشیند و ترافیک را ارسال و دریافت می‌کند.
فرق بین IPv4 و IPv6 چیست؟
فرض کنید مرورگر را باز کرده و آدرس www.google.com را وارد می‌کنید. با این کار کامپیوتر شما یک درخواست به آدرس IP گوگل ارسال می‌کند. با توجه به این که سرورهای گوگل بر روی اینترنت قرار دارند، این ترافیک از کامپیوتر شما به روترتان (دروازه) فرستاده می‌شود و روتر درخواست را به سرور سوپرمیکرو وسرورهای گوگل ارسال می‌کند. سپس اطلاعات مربوطه از سرور به روتر شما بر می‌گردد، آنگاه اطلاعات از روتر به متقاضی فرستاده می‌شود و می‌توانید آن را از روی مرورگر خود ببینید.
روترها معمولاً طوری تنظیم شده‌اند که به صورت پیشفرض آدرس IP خصوصی خود (آدرسشان بر روی شبکه‌ی محلی) را به عنوان اولین ID میزبان در نظر بگیرند. بنابراین برای مثال بر روی شبکه‌ی خانگی که ID شبکه‌اش ۱۹۲٫۱۶۸٫۱٫۰ است، روتر معمولاً ۱۹۲٫۱۶۸٫۱٫۱ می‌شود. البته مثل خیلی چیزهای دیگر، خودتان به صورتی دستی می‌توانید این آدرس را تغییر دهید.
سرورهای DNS (سرور سوپرمیکرو)
یک تکه‌ی نهایی دیگر هم وجود دارد که در کنار آدرس IP، ماسک زیرشبکه و آدرس پیشفرض دروازه قرار می‌گیرد: این قسمت آدرس یک یا دو سرور سوپرمیکرو سامانه‌ای نام دامنه (DNS) است. ما انسان‌ها اسم‌ها را بهتر از اعداد به خاطر می‌سپاریم. تایپ کردن آدرس www.google.com خیلی راحت‌تر حفظ کردن و وارد نمودن آدرس IP این سایت است.
DNS مثل یک دفتر تلفن کار می‌کند و با جستجو به دنبال اسامی که برای انسان آشناست، مثل نام وبسایت‌ها، آن‌ها را به آدرس‌های IP تبدیل می‌کند. DNS این کار را با ذخیره‌سازی این اطلاعات در سیستمی متشکل از همه‌ی سرورهای DNS سراسر وب انجام می‌دهد. دستگاه‌های شما باید آدرس سرورهای DNS مورد نظر خود را بدانند.
در شبکه‌های کوچک یا خانگی، آدرس‌های IP سرور DNS معمولاً با آدرس پیشفرض دروازه یکسان است. دستگاه‌ها کوئری‌های DNS خود را به روتر شما می‌فرستند، سپس این درخواست‌ها به سرورهای DNS که بر روی روتر تنظیم شده ارسال می‌شود. این سرورها به طور پیشفرض معمولاً همان سرورهای DNS هستند که توسط سرویس‌دهنده‌ی اینترنت شما فراهم شده‌اند، اما اگر بخواهید برای استفاده از سایر سرور سوپرمیکرو DNS این تنظیمات را تغییر دهید. گاهی اوقات استفاده از سرورهای DNS شخص ثالث مثل سرورهای گوگل یا OpenDNS می‌تواند نتیجه‌ی بهتری داشته باشد.

جایگزین‌های خوب برای یوتیوب درآینده نزدیک .شماره 2

۱. Vimeo

ویمئو یک سایت میزبانی ویدیو است که نسبت به سایر سایت‌ها تمایل بیشتری به میزبانی از ویدیوهای باکیفیت دارد. محتواهای هنری زیادی مثل موزیک ویدیوی بندهای کمتر شناخته شده، محتواهای مربوط به مد و زیبایی و فیلم‌های کوچک و مستقل در این سایت پیدا می‌شود. برخلاف یوتیوب تجربه‌ی کاربری ویمئو خیلی خاص‌تر است و روی صفحه‌ی اصلی این سایت ویدیوهای دستچین شده‌تری دیده می‌شود. علاوه بر این روی ویدیوها تبلیغات وجود ندارد. ویدیوهای مشابه، یا نظرات تنفرآمیز یا سیستم‌های پلی‌لیست پیچیده در این سایت چندان به چشم نمی‌خورد، چون هدف ویمئو ارائه‌ی یک تجربه‌ی کاربری تمیز و مینیمال است. اگر به دنبال محتواهای تجاری نظیر تریلر فیلم‌ها یا آهنگ‌های پاپ هستید این سایت بهترین گزینه‌ی در دسترس نیست. اما اگر به دنبال یک محتوای خاص و مستقل هستید، ویمئو گزینه‌ی خوبی است.

البته در این سایت هم برای سازندگان محدودیت‌هایی وجود دارد. مثلاً در هر هفته امکان آپلود کردن ۵۰۰ مگابایت فایل وجود دارد که با پرداخت پول می‌توان آن را تا ۵ گیگابایت هم افزایش داد. این قانون اعمال شده تا از ازدیاد ویدیوهای اسپم و بی‌کیفیت جلوگیری شود، ولی همین تصمیم باعث شده سازنده‌ها نتوانند به طور منظم ویدیو آپلود کنند. این پلتفرم برای کسانی مناسب است که هر از گاهی می‌خواهند یک ویدیوی مستقل باکیفیت آپلود کنند.

۲. Daily Motion

دیلی موشن یک سایت اشتراک‌گذاری ویدیوی بزرگ و احتمالاً بزرگترین رقیب یوتیوب است. تعداد کاربران این سایت بسیار زیاد می‌باشد و در سراسر جهان توسط بازدیدکنندگان و سازندگان مختلف استفاده می‌شود. اگر از یوتیوب زیاد استفاده می‌کنید، در این سایت احساس غریبگی نخواهید کرد، هرچند ظاهر آن کمی سنتی به نظر می‌رسد. ویدیوهای پیشنهادی صفحه‌ی اول بیشتر از این که نشان از ویدیوهای باکیفیت داشته باشد، به نظر شبیه تله‌ای برای ترغیب شما به کلیک کردن است. دیلی موشن برای عموم کاربران رایگان می‌باشد، به همین خاطر برای برخی از کارها گزینه‌ی خوبی به حساب می‌آید. اگر می‌خواهید موزیک ویدیوی یک آهنگ پاپ را ببینید که ویدیوی آن در یوتیوب موجود نیست، احتمال آن که ویدیوی مربوطه در دیلی موشن موجود باشد زیاد است. علاوه بر این قسمت‌های مختلف برنامه‌های تلویزیونی و فیلم‌ها هم در این شبکه وجود دارد و می‌توانید به تماشای آن‌ها بنشینید. با این حال، ایراد این سرویس این است که این ویدیوها معمولاً رزولوشن بسیار پایینی دارند و تجربه‌ی کاربری خوبی را منتقل نمی‌کنند.

سازنده‌هایی که سیستم کاری یوتیوب را فارق از محدودیت‌های دست و پاگیر آن مثل کپی رایت می‌خواهند، می‌توانند از دیلی موشن استفاده کنند. محدودیت‌های ویدیویی این سایت بسیار کم است. هر کاربر می‌تواند یک اکانت رایگان ساخته و ویدیوهای ۶۰ دقیقه‌ای یا ۴ گیگابایتی آپلود کند، ویدیوهایی که حداکثر رزولوشن آن‌ها باید ۱۰۸۰p باشد.

۳. Twitch

اگر به تماشای ویدیوهای زنده علاقه دارید، حتماً دلتان می‌خواهد که از توئیچ استفاده کنید. ویدیوهای زنده به خصوص در میان جامعه‌ی گیمرها طرفداران زیادی دارد. آن‌ها به انجام بازی‌های مختلف می‌پردازند و درباره‌ی گیم‌پلی یا مسائل معمولی زندگی با هم حرف می‌زنند. هر کسی می‌تواند این ویدیوها را ببیند و با بخشی که در هر ویدیو به شکل یک پیام‌رسان طراحی شده با صاحب ویدیو صحبت کند. سازنده‌های پرطرفدار می‌توانند برای یک ویدیو هزاران یا حتی ده‌ها هزار مخاطب جمع کنند. البته انواع دیگری از پخش زنده‌های تکی هم در این سایت وجود دارد؛ مثلاً بعضی‌ها در حین سرهم کردن کامپیوترهای جدید یا مرتب کردن کمد وسایل از خودشان پخش زنده می‌گذارند. ولی عمده فعالیت سایت مختص پخش زنده‌ی بازی‌ها است.

اگر به دنبال ویدیوهای قدیمی یا برنامه‌های تلویزیون و سینما هستید، و از بازی‌ها هم لذت نمی‌برید، شاید توئیچ به درد شما نخورد. ولی این سرویس برای کسانی که به دنبال پخش زنده‌ی بازی‌ها هستند عالی است. حتی در صورت نداشتن تجارب فنی کافی یا سخت‌افزارهای رده بالا نیز سازنده‌ها به راحتی می‌توانند پخش زنده‌ی خود را شروع کنند. با این وجود درآمد سازندگان از این ویدیوها در مقایسه با یوتیوب خیلی کمتر است.

۴. Metacafe
متاکافه یک سایت قدیمی میزبانی ویدیو است که در سال ۲۰۰۳ تاسیس شد. این سایت در سال‌های گذشته از مشکلات زیادی جان سالم به در برد، و قبل از این که دوباره باز شود یک بار فروخته و بسته شد. حالا تمرکز سایت بر روی ویدیوهای کوتاه ۹۰ ثانیه‌ای است. اکثر ویدیوهایی که آپلود می‌شود توسط جامعه‌ی غیرحرفه‌ای‌ها ساخته شده و بیشتر حالت سرگرمی دارد. اگر به دنبال توضیح دقیق یک موضوع پیچیده یا یک مجموعه ویدیوی حرفه‌ای هستید این سایت به کارتان نمی‌آید، ولی اگر به دنبال ویدیوهای کوتاه و بامزه‌ای هستید که توسط افراد معمولی ساخته شده، متاکافه مناسب شما است.
محتواهایی که در صفحه‌ی خانگی این سایت قرار داده شده بیشتر از این که باکیفیت باشد به دنبال جذب کلیک شما است، اما آپلود و پخش ویدیو در این سایت به نظر خیلی بهتر از یوتیوب کار می‌کند (چون همه می‌دانند که آپلود ویدیو در یوتیوب چقدر مشکل است). با این حال، مخاطبان این سایت در مقایسه با سایر رقبا بسیار ناچیز هستند.
۵. Vevo

اگر می‌خواهید موزیک ویدیو ببینید، ویوو بهترین گزینه‌ی موجود است. این سایت میزبان ویدیوهای رسمی بسیاری از هنرمندان می‌باشد، ویدیوهای آن همیشه باکیفیت و تماشای ویدیو در آن لذت‌بخش است. اساساً به جز موزیک ویدیو و محتواهای مربوط به موزیک‌ها چیز دیگری در این سایت وجود ندارد، بنابراین با هدف یافتن آموزش، نقد و بررسی یا سایر محتواهای یوتیوبی سراغ این سایت نروید. وقتی ویوو را باز می‌کنید، لیست پرطرفدارترین موزیک ویدیوهای موجود را در بالای صفحه می‌بینید. همچنین گزینه‌هایی برای جستجوی موزیک ویدیو بر اساس ژانر یا گشتن بین پلی‌لیست‌های شاخص، هنرمندان محبوب و موارد این چنینی هم وجود دارد.

همه‌ی این‌ها باعث شده ویوو به محل مناسبی برای کشف هنرمندان تازه‌کار و لذت بردن از ویدیوها بدل شود. با این حال، این سایت پلتفرمی برای محتواهای موسیقیایی رسمی است و تنوع ویدیویی ندارد. علاوه بر این، کاربران هم نمی‌توانند روی آن ویدیو آپلود کنند و فقط نقش تماشاگر را دارند. با این حساب این سایت سرویسی برای تماشای محتواهای ویدیویی است نه میزبانی از آن‌ها.

۶. Flickr

آیا می‌دانستید که علاوه بر تصویر می‌توانید در فیلکر ویدیو هم آپلود کنید؟ بله، می‌توانید، و روز به روز هم بر محبوبیت این سایت به عنوان یک سرویس میزبانی ویدیو افزوده می‌شود. شما به راحتی می‌توانید در این سایت اکانت رایگان بسازید و ویدیوهای خود را با کیفیت HD روی آن آپلود کنید. هر اکانت یک ترابایت فضای ذخیره‌سازی دارد و از شر تبلیغات هم راحت هستید. اگر ویدیو تولید می‌کنید، این سایت آمارهای جالبی در اختیار شما قرار می‌دهد تا ببینید کدام تصویر یا ویدیو محبوب‌تر از بقیه بوده است. تنها ایراد این پلتفرم این است که طول هر ویدیو نباید بیشتر از ۹۰ ثانیه باشد.

گرایش ویدیوهای فلیکر، مثل تصاویر آن، بیشتر به سمت جنبه‌ی هنری و تجربی ماجرا است. در این سایت نمی‌توانید محتواهای تجاری پیدا کنید (چون ناقض کپی رایت تلقی شده و به سرعت حذف می‌شود) ولی تا دلتان بخواهد ویدیوی شخصی و هنری وجود دارد. اگر از فرمت اسنپچت یا استوری‌های اینستاگرام خوشتان می‌آید اما به دنبال چیزی هستید که عمومی و ماندگار باشد، فلیکر در اختیار شما است. چیدمان سایت تمیز و شیک است و گشتن در آن حس خوبی به کاربر القا می‌کند، ولی در حال حاضر شکل کلی سایت بیشتر به نفع تصاویر است و محتویات پیشنهادی هم بیشتر از جنس تصاویر می‌باشد.
جمع‌بندی
اگر عاشق تماشای آنلاین ویدیو هستید، باید بدانید که یوتیوب تنها گزینه‌ی موجود نیست. یوتیوب سایتی فوق العاده و پر از محتواهای شگفت‌آور است، ولی به عنوان یک سایت هم برای سازندگان و هم برای تماشاگران مشکلات زیادی دارد. سازنده‌ها از پشتیبانی ضعیف، قابلیت‌های از رده خارج و بلااستفاده و نبود ابزارهای لازم برای حفظ امنیت و پیشگیری از آزار گلایه می‌کنند. کاربران هم از شکل خسته‌کننده‌ی جستجو در سایت ناراضی‌اند و می‌گویند ویدیوهای باکیفیت زیر تلی از محتواهای جاذب کلیک دفن شده است. به همین خاطر خیلی‌ها به دنبال جایگزینی برای یوتیوب می‌گردند.

این سرویس با سلطه‌ی عظیم خود بر سر بازار پخش ویدیو، از رنج گسترده‌ای از ویدیوها میزبانی می‌کند. اگر به دنبال جایگزینی برای یوتیوب هستید، بهتر است به دنبال سایتی باشید که به طور تخصصی میزبان ویدیوهای مدنظر شما است؛ مثلاً توئیچ برای تماشای زنده‌ی بازی‌ها، ویمئو برای ویدیوهای مستقل و ویوو برای موزیک ویدیوها. قطعاً هیچ سایتی به تنهایی نمی‌تواند جای یوتیوب را بگیرد، اما با ترکیبی از چند سایت مختلف که به برخی از آن‌ها اشاره کردیم می‌توانید به جایگزینی مناسب برای این سرویس دست پیدا کنید.

نظرتان چیست؟ از یوتیوب لذت می‌برید یا شما هم دوست دارید از یک سرویس دیگر استفاده کنید؟ کدامیک از جایگزین‌های بالا را بیشتر می‌پسندید؟ دیدگاه‌های خود را از بخش نظرات با ما در میان بگذارید.

یوتیوب

جایگزین‌های خوب برای یوتیوب درآینده نزدیک. شماره1

قطعا یوتیوب یکی از محبوب‌ترین سایت‌های اینترنت است. این سایت با میلیون‌ها ساعت ویدیوی در دسترس، و قابلیت ساخت اکانت رایگان برای هر کسی که بخواهد، در زمینه‌ی میزبانی آنلاین از ویدیوها تبدیل به قدرت اول شبکه‌ی جهانی ارتباطات شده است. فرقی نمی‌کند که به دنبال یک ویدیوهای خاص باشید یا صرفاً بخواهید به عنوان سرگرمی کمی در این سایت خوش بگذرانید، یوتیوب همیشه گزینه‌ی اول است. در این سرویس ویدیوها با کیفیت بالا، توضیحات و زیرنویس در دسترس می‌باشد و بینندگان و سازندگان می‌توانند از ویدیوهای مورد نظر خود یک پلی‌لیست بسازند. تعداد مخاطبین این شبکه بسیار زیاد است.

با این اوصاف یوتیوب اشکالات زیادی دارد. از نظردهندگانی که به عنوان یکی از بدترین و مسموم‌کننده‌ترین بخش‌های اینترنت شناخته می‌شوند، تا قوانین ناواضح و پرچاله و چوله‌ای که بر روی درآمدزایی‌ها اعمال می‌گردد، و ابزارهای خارج از رده‌ای که برای مدیریت کانال‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد، از خیلی از جنبه‌ها کاربران احساس می‌کنند که دیگر از دست یوتیوب خسته شده‌اند. سازندگان اغلب از این شکایت دارند که یوتیوب بزرگترین پلتفرم میزبانی ویدیو در جهان است، و آن‌ها مجبورند در آن محتوا آپلود کنند، حتی اگر استفاده از سایت سخت باشد و مشکلات زیادی وجود داشته باشد.

تبلیغات
• تبلیغات تلگرام
• اینفلوئنسر مارکتینگ
• تبلیغات اینستاگرام
جدیدترین مشکلی که باعث ناراحتی کاربران یوتیوب شد پارسال اتفاق افتاد و طی آن سایت محدودیت‌های جدیدی برای مقابله با درآمدزایی از تبلیغات محتواهای نامناسب اعمال کرد. ایده‌ی آن‌ها این بود که ویدیوهای نامناسب، مثلاً ویدیوهایی که حاوی سخنان تنفرآمیز است، همچنان می‌توانند در این سرویس قرار بگیرند ولی امکان درآمدزایی از آن‌ها وجود ندارد. یعنی تبلیغات بر روی این ویدیوها نشان داده نمی‌شود و نمی‌توان از آن‌ها پول درآورد. این ایده از لحاظ تئوری خوب بود، ولی در عمل به بسیاری از محتواهای ویدیویی اطلاق شد و اعتراضات زیادی به بار آورد. خیلی از ویدیوهای بی‌اشکال، مثل ویدیوهایی که به صورت بی‌پرده درباره‌ی تجارب افراد یا آموزش‌ّهای مختلف بود، بدون هیچ دلیلی از چرخه‌ی درآمدزایی خارج شد و این مشکل هنوز هم ادامه دارد. علاوه بر این همه می‌دانند که برقرار کردن ارتباط با پشتیبانی یوتیوب و قوانین سختگیرانه‌ی این سرویس تقریباً غیرممکن است.

همین اتفاق برای بسیاری از سازندگان و بازدیدکنندگان نقش یک تلنگر نهایی را داشت تا خیلی از آن‌ها حالا به دنبال یک سایت دیگر برای میزبانی و مشاهده محتواهای ویدیویی باشند. متاسفانه با توجه به سلطه‌ی یوتیوب و هزینه‌های سنگین میزبانی از ویدیو، سایت‌های زیادی در صحنه‌ی رقابت با این سرویس حاضر نیستند. اما چند سایت قدیمی و جدید وجود دارد که در زمینه‌ی میزبانی ویدیو فعالیت می‌کنند. اگر دیگر از یوتیوب زده شده‌اید یا می‌خواهید سایر سرویس‌ها را امتحان کنید، نگاهی به ادامه‌ی مطلب داشته باشید و لیستی را که از بهترین جایگزین‌های یوتیوب برایتان آماده کرده‌ایم ببینید.

درک محدودیت‌های جغرافیایی

قبل از این که بحث درباره‌ی سایت‌های میزبانی ویدیو را شروع کنیم، بهتر است به فکر یک سرویس تغییرآی .پی باشید. مشکل این جاست که سایت‌های میزبانی ویدیو خود را مقید به حفظ قوانین کشوری می‌دانند که از آن جا وارد سایت می‌شوید، یعنی افراد کشورهای مختلف تجربیات مختلفی از این سایت‌ها به دست می‌آورند. برای مثال در آلمان، سرویس مشهور دنیای موسیقی یعنی GEMA از دسترسی کاربران سایت‌های اشتراک‌گذاری ویدیو به موزیک ویدیوها یا هر ویدیوی دیگری که حتی در پس‌زمینه آن از یکی از آهنگ‌های کپی رایت شده‌ی آن‌ها استفاده شده باشد جلوگیری می‌کند. چون این نوع محتوا باید در آلمان مسدود شود، یعنی اگر بخواهید از یک سایت میزبانی ویدیو دیدن کنید و مثلاً موزیک ویدیوی نیکی میناژ را ببینید، امکان دسترسی و مشاهده‌ی این ویدیو را نخواهید داشت. به همین خاطر بخش عظیمی از محتواهای ویدیویی در کشور آلمان در دسترس نیست.

بدتر از این کشورهایی مثل لیبی، مالزی یا ترکیه هستند که محتوای سایت‌های اشتراک‌گذاری ویدیو را به خاطر قوانین حکومتی مسدود می‌کنند. برخی کشورها نظیر چین، پاکستان و سوریه تا جایی پیش رفته‌اند که کل این سایت‌ها را مسدود ساخته‌اند.

برای دسترسی آزاد از وی پی ان استفاده کنید
VPN اطلاعاتی که از دستگاه شما به اینترنت فرستاده می‌شود را رمزنگاری کرده و اطلاعات را به سروری که با توسط سرویس‌دهنده‌ی آن VPN اداره می‌شود هدایت می‌کند. این سرور می‌تواند در یک کشور دیگر باشد. سرویس‌دهنده‌های خوب VPN در سراسر دنیا سرور دارند تا بتوانید به آن‌ها وصل شوید. زمانی که به یک سرور وصل می‌شوید، اطلاعات رمزنگاری شده به آن جا ارسال می‌گردد تا قبل از فرستاده شدن به مقصد اصلی خود رمزگشایی شود. وقتی اطلاعات رمزگشایی شده به مقصد اصلی ارسال می‌شود، وبسایت مورد نظر فکر می‌کند که شما درخواست خود را از کشوری که سرور در آن قرار داشته فرستاده‌اید.

نکته‌ی مثبت این قضیه این است که می‌توانید ساکن کشوری مثل آلمان باشید که محدودیت‌های شدیدی دارد، اما به سروری وصل شوید که در یک کشور آزادتر مثل انگلیس قرار گرفته است. پس وقتی یوتیوب یا سایر سایت‌های اشتراک‌گذاری ویدیو را باز می‌کنید، وارد نسخه‌ی انگلیسی سایت می‌شوید که همه‌ی محتواها در آن در دسترس است. این یعنی حتی ساکنان کشورهای پرمحدودیت هم می‌توانند هر ویدیویی که بخواهند را مشاهده کنند.

اگر برای تماشای ویدیو در این سایت‌ها به ما پیشنهاد می‌کنیم. این سرویس به لطف سطح امنیتی بالا و تجربه‌ی کاربری قوی خود یکی از برجسته‌ترین و مورد اعتمادترین VPN-های جهان است. برای تماشای VPN از سرتاسر دنیا مناسب است چون اتصالات آن برای پخش ویدیو با کیفیت بالا سریع بوده و با شبکه‌ی عظیم سرورهای خود که شامل بیش از ۱۰۰۰ سرور در ۹۴ کشور مختلف می‌باشد، انتخاب‌های زیادی را در اختیار شما قرار می‌دهد. در این سرویس از رمزنگاری قدرتمند ۲۵۶ بیتی استفاده می‌شود و برای حفظ حریم خصوصی شما هم هیچ سیاستی برای ثبت اطلاعات وجود ندارد. این نرم‌افزار را می‌توانید بر روی سیستم عامل‌های مختلف شامل سرور اچ پی از جمله ویندوز، مک، لینوکس، iOS، اندروید و غیر نصب کنید.

حالا آماده هستید تا نگاهی به جایگزین‌های خوب یوتیوب داشته باشید

سرور اچ پی

مقوله هوش مصنوعی ودنیای آینده تکنولوژی چیست ؟

تعریف و بیان هوش مصنوعی

دراصل میتوان هوش مصنوعی را عرصهٔ پهناور تلاقی و ملاقات بسیاری از دانش‌ها، علوم، و فنون قدیم و جدید دانست. ریشه‌ها و ایده‌های اصلی آن را باید در فلسفه، زبان‌شناسی، ریاضیات، روان‌شناسی، عصب‌شناسی، فیزیولوژی، تئوری کنترل، احتمالات و بهینه‌سازی جستجو کرد و کاربردهای گوناگون و فراوانی در علوم رایانه، علوم مهندسی، علوم زیست‌شناسی و پزشکی، علوم اجتماعی و بسیاری از علوم دیگر دارد.

هوش مصنوعی، یا هوش ماشینی به هوشی که یک ماشین در شرایط مختلف از خود نشان می‌دهد، گفته می‌شود. به عبارت دیگر هوش مصنوعی به سیستم‌هایی گفته می‌شود که می‌توانند واکنش‌هایی مشابه رفتارهای هوشمند انسانی از جمله درک شرایط پیچیده، شبیه‌سازی فرایندهای تفکری و شیوه‌های استدلالی انسانی و پاسخ موفق به آنها، یادگیری و توانایی کسب دانش و استدلال برای حل مسایل را داشته باشند. بیشتر نوشته‌ها و مقاله‌های مربوط به هوش مصنوعی، آن را به عنوان «دانش شناخت و طراحی عامل‌های هوشمند» تعریف کرده‌اند.

از زبان‌های برنامه‌نویسی هوش مصنوعی می‌توان به لیسپ، پرولوگ، کلیپس و ویپی اکسپرت اشاره کرد.این برنامه ها روی سرور اچ پی  قابل نصب و فعالیت هستند

یک «عامل هوشمند» سیستمی است که روی سرور اچ پی hp نصب شده وبا شناخت محیط اطراف خود، شانس موفقیت خود را پس از تحلیل و بررسی افزایش می‌دهد. جان مکارتی که واژه هوش مصنوعی را در سال ۱۹۵۶ استفاده نمود، آن را «دانش و مهندسی ساخت ماشین‌های هوشمند» تعریف کرده‌است.

هوش مصنوعی در علم پزشکی امروزه به دلیل گسترش دانش و پیچیده‌تر شدن فرایند تصمیم‌گیری، استفاده از سیستم‌های اطلاعاتی به خصوص سیستم‌های هوش مصنوعی در تصمیم‌گیری، اهمیت بیشتری یافته‌است. هوش مصنوعی گسترش دانش در حوزهٔ پزشکی و پیچیدگی تصمیمات مرتبط با تشخیص و درمان – به عبارتی حیات انسان – توجه متخصصین را به استفاده از سیستم‌های پشتیبان تصمیم‌گیری در امور پزشکی جلب نموده‌است. به همین دلیل، استفاده از انواع مختلف سیستم‌های هوشمند در پزشکی رو به افزایش است، به گونه‌ای که امروزه تأثیر انواع سیستم‌های هوشمند در پزشکی مورد مطالعه قرار گرفته‌است.

تاریخچه

هوش مصنوعی توسط فلاسفه و ریاضی‌دانانی نظیر جرج بول که اقدام به ارائهٔ قوانین و نظریه‌هایی در مورد منطق نمودند، مطرح شده بود. با اختراع رایانه‌های الکترونیکی در سال ۱۹۴۳، هوش مصنوعی، دانشمندان آن زمان را به چالشی بزرگ فراخواند. در این شرایط، چنین به‌نظر می‌رسید که این فناوری قادر به شبیه‌سازی رفتارهای هوشمندانه خواهد بود.

با وجود مخالفت گروهی از متفکّرین با هوش مصنوعی که با تردید به کارآمدی آن می‌نگریستند تنها پس از چهار دهه، شاهد تولد ماشینهای شطرنج باز و دیگر سامانه‌های هوشمند در صنایع گوناگون شدیم.

نام هوش مصنوعی در سال ۱۹۶۵ میلادی به عنوان یک دانش جدید ابداع گردید. البته فعالیت در این زمینه از سال ۱۹۶۰ میلادی شروع شد. بیشتر کارهای پژوهشی اولیه در هوش مصنوعی بر روی انجام ماشینی بازی‌ها و نیز اثبات قضیه‌های ریاضی با کمک رایانه‌ها بود. در آغاز چنین به نظر می‌آمد که رایانه‌ها قادر خواهند بود چنین فعالیت‌هایی را تنها با بهره گرفتن از تعداد بسیار زیادی کشف و جستجو برای مسیرهای حل مسئله و سپس انتخاب بهترین روش برای حل آن‌ها به انجام رسانند.

اصطلاح هوش مصنوعی برای اولین بار توسط جان مکارتی (که از آن به‌عنوان پدر علم و دانش تولید ماشین‌های هوشمند یاد می‌شود) استفاده شد. وی مخترع یکی از زبان‌های برنامه‌نویسی هوش مصنوعی به نام لیسپ (به انگلیسی: lisp) است. با این عنوان می‌توان به هویت رفتارهای هوشمندانه یک ابزار مصنوعی پی برد. (ساختهٔ دست بشر، غیرطبیعی، مصنوعی) حال آنکه هوش مصنوعی به عنوان یک اصطلاح عمومی پذیرفته شده که شامل محاسبات هوشمندانه و ترکیبی (مرکب از مواد مصنوعی) است.

از اصطلاح “Strong and Weak AI” می‌توان تا حدودی برای معرفی رده‌بندی سیستم‌ها استفاده کرد.

کاربردها

کاربردهای هوش مصنوعی چنان گسترده و فراگیر شده‌اند که بسیاری از این کاربردها دیگر با نام هوش مصنوعی شناخته نمی‌شوند و نام تخصصی خود را دارند. تأثیر هوش مصنوعی را اکنون می‌توان در همه جهات و نقاط زندگی مردم دید. آیفونی که قادر به تشخیص اعضای خانه است یا تلویزیونی که نور صفحه نمایش دلخواه را با تعداد افراد تنظیم می‌کند، همه و همه کاربردهای هوش مصنوعی هستند.

کاربردهای عملی آن دسته از کاربردهای هوش مصنوعی هستند که عملیات خاصی را انجام داده و عمل یا تأثیر آن به وضوح توسط کاربر احساس خواهد شد. برای مثال جستجوی خودکار گوگل که از الگوریتم‌ها و متدهای پیچیده هوش مصنوعی استفاده می‌کند، پس از انجام یک عملیات پرهزینه و البته سریع نتایج مرتبط را به شما نشان خواهد داد. ماشین‌هایی که قادر هستند خودشان را کنترل کنند. ربات‌های پرنده یا قایق‌های هوشمند نمونه‌ای بارز و موفق از این نوع کاربردها هستند.

نیاز به تحلیل و استخراج الگو از داده‌های ترافیک شهری، دریافتی کارکنان و جابه جایی پول در یک بانک برای جلوگیری از اختلاس یک عملیات نیست و تأثیر یا خود عمل به وضوح توسط کاربر لمس نخواهد شد؛ اما در مقابل یک تحلیل هوشمند و خودکار است که کاربرد تحلیلی هوش مصنوعی به حساب می‌آید.

تعریف و طبیعت هوش مصنوعی

هنوز تعریف دقیقی برای هوش مصنوعی که مورد توافق دانشمندان این علم باشد ارائه نشده‌است و این به هیچ وجه مایهٔ تعجب نیست. چرا که مقولهٔ مادر و اساسی‌تر از آن، یعنی خود هوش هم هنوز بطور همه‌جانبه و فراگیر تن به تعریف نداده‌است. در واقع می‌توان نسل‌هایی از دانشمندان را سراغ گرفت که تمام دوران زندگی خود را صرف مطالعه و تلاش در راه یافتن جوابی به این سؤال عمده نموده‌اند که: هوش چیست؟

اما اکثر تعریف‌هایی که در این زمینه ارائه شده‌اند بر پایه یکی از ۴ باور زیر قرار می‌گیرند:

سیستم‌هایی که به‌طور منطقی فکر می‌کنند

سیستم‌هایی که به‌طور منطقی عمل می‌کنند

سیستم‌هایی که مانند انسان فکر می‌کنند

سیستم‌هایی که مانند انسان عمل می‌کنند

شاید بتوان هوش مصنوعی را این‌گونه توصیف کرد: «هوش مصنوعی عبارت است از مطالعه این که چگونه کامپیوترها را می‌توان وادار به کارهایی کرد که در حال حاضر انسان‌ها آن‌ها را صحیح یا بهتر انجام می‌دهند» (مرجع۲). هوش مصنوعی به هوشی که یک ماشین از خود نشان می‌دهد یا به دانشی در کامپیوتر که سعی در ایجاد آن دارد گفته می‌شود. بیشتر نوشته‌ها و مقاله‌های مربوط به هوش مصنوعی آن را «دانش شناخت و طراحی عامل‌های هوشمند» تعریف کرده‌اند. یک عامل هوشمند، سیستمی است که با شناخت محیط اطراف خود، شانس موفقیت خود را بالا می‌برد.

اینکه هوش مصنوعی چیست و چه تعریفی می‌توان از آن بیان نمود؟ مبحثی است که تاکنون دانشمندان به یک تعریف جامع در آن نرسیده‌اند و هریک تعریفی را ارائه نموده‌اند که در زیر نمونه‌ای از این تعاریف آمده‌است.

هنر ایجاد ماشینهایی که وظایفی را انجام می‌دهند که انجام آن‌ها توسط انسان‌ها نیاز به هوش دارد (کورزویل- ۱۹۹۰)

مطالعهٔ استعدادهای ذهنی از طریق مدل‌های محاسباتی (کارنیاک و مک درموت – ۱۹۸۵)

مطالعهٔ اینکه چگونه کامپیوترها را قادر به انجام اعمالی کنیم که در حال حاضر، انسان آن اعمال را بهتر انجام می‌دهد. (ریچ و نایت -۱۹۹۱)

خودکارسازی فعالیت‌هایی که ما آن‌ها را به تفکر انسانی نسبت می‌دهیم. فعالیت‌هایی مثل تصمیم‌گیری، حل مسئله، یادگیری و … (بلمن -۱۹۷۸)

تلاشی نو و مهیج برای اینکه کامپیوترها را قادر به فکر کردن کنیم. ماشین‌هایی با فکر و حس تشخیص واقعی (هاگلند-۱۹۸۵)

یک زمینهٔ تخصصی که به دنبال توضیح و شبیه‌سازی رفتار هوشمندانه بوسیله فرایندهای کامپیوتری است. (شالکوف -۱۹۹۰)

مطالعه محاسباتی که درک، استدلال و عمل کردن را توسط ماشین‌ها را ممکن می‌سازد. (وینستون – ۱۹۹۲)

توانایی دست یافتن به کارایی در حد انسان در همهٔ امور شناختی توسط رایانه (آلن تورینگ – ۱۹۵۰)

هوش مصنوعی دانش و مهندسی ساخت ماشین‌های هوشمند و به خصوص برنامه‌های رایانه‌ای هوشمند است. هوش مصنوعی با وظیفه مشابه استفاده از کامپیوترها برای فهم چگونگی هوش انسان مرتبط است، اما مجبور نیست خودش را به روش‌هایی محدود کند که بیولوژیکی باشند. (جان مک‌کارتی – ۱۹۸۰)

هوشمندی مفهومی نسبی دارد و نمی‌توان محدوده صحیحی را برای ارائه تعریف از آن مشخص نمود. رفتاری که از نظر یک فرد هوشمند به نظر می‌رسد؛ ممکن است برای یک فرد دیگر این‌گونه به نظر نرسد. اما در مجموع خصوصیات زیر قابلیت‌های ضروری برای هوشمندی است:

پاسخ به موقعیت‌های از قبل تعریف نشده با انعطاف بسیار بالا و بر اساس بانک دانش

معنا دادن به پیام‌های نادرست یا مبهم

درک تمایزها و شباهت‌ها

تجزیه و تحلیل اطلاعات و نتیجه‌گیری

توانمندی آموختن و یادگرفتن

برقراری ارتباط دوطرفه

به فرض اینکه تعاریف بالا را از هوشمندی بپذیریم، موارد زیر فهرستی است از وظایفی که از یک سیستم هوشمند انتظار می‌رود و تقریباً اکثر دانشمندان هوش مصنوعی بر آن توافق نظر دارند به شرح زیر است:

تولید گفتار

تشخیص و درک گفتار (پردازش زبان طبیعی انسان)

دستورپذیری و قابلیت انجام اعمال فیزیکی در محیط طبیعی و مجازی

استنتاج و استدلال

تشخیص الگو و بازشناسی الگو برای پاسخ گویی به مسائل بر اساس دانش قبلی

شمایلی گرافیکی یا فیزیکی جهت ابراز احساسات و عکس العمل‌های ظریف

سرعت عکس العمل بالاهوش مصنوعی

 

استارت آپ ها چیست ؟کارکرد استارتاپ ها ونقش سرور اچ پی HP درآن

سرور اچ پی HP به عنوان یکی از اجزای تمام استارت آپ ها است  به یک  کسب‌ وکار گفته می‌شود که معمولاً به تازگی و در نتیجهٔکارآفرینی ایجاد شده‌است، رشد سریعی دارد، و در جهت تولید راه حلی نوآورانه و دوام‌پذیر برای رفع یک نیاز در بازار شکل گرفته‌است.

این شرکت‌ها معمولاً مبتنی بر ایده‌هایی ریسک‌پذیر هستند که مدل کسب و کارشان مشخص نیست و بازار هدفشان نیز در حد فرض است. شرکت‌های نوپا می‌توانند در هر حوزه‌ای ایجاد شوند، ولی اغلب به شرکت‌هایی گفته می‌شود که رشد سریعی دارند و در زمینه تکنولوژی فعالیت می‌کنند. شرکت‌های نوپا در دورهٔ حباب دات کام محبوب شدند.

کارآفرینی (به انگلیسی: Entrepreneurship) به فرایند خلق ارزش جدید (مادی یا معنوی) از طریق یک تلاش متعهدانه با در نظر گرفتن ریسکهای ناشی از آن اطلاق می‌شود.[۱] واژه کارآفرینی از کلمه فرانسوی ” Entrepreneurs ” به معنای “متعهد شدن ” نشات گرفته‌است کارآفرینی اولین بار مورد توجه اقتصاددانان قرار گرفت و تمامی مکاتب اقتصادی از قرن ۱۶ میلادی تاکنون به نحوی کارآفرینی را در نظریه‌های اقتصادی خویش تشریح نموده‌اند.[۲]یوزف شومپیتر(۱۹۳۴) فرایند کارآفرینی را ” تخریب خلاق ” می‌نامد. به عبارت دیگر ویژگی تعیین‌کننده در کارآفرینی همانا انجام کارهای جدید یا ابداع روش‌های نوین در امور جاری است.[۲]

پیتر دراکر، پدر علم مدیریت، کارآفرینی را کسی می‌داند که فعالیتی را با سرمایه اقتصادی خودش شروع می‌کند، ارزش‌ها را تغییر می دهد و در محیط اطراف خود تحول ایجاد می‌کند و به سمت بهتر شدن می برد.[۳][۴]

گر چه در تعریف استارت آپ بر این مسئله تاکیدی وجود ندارد که حتماً فعالیت آن در حوزه تکنولوژی یا فن آوری اطلاعات باشد، اما به دلیل اینکه بسیاری از استارت آپ ها در سالهای اخیر، حول این زمینه‌ها شکل گرفته‌اند، گاهی در تعریف استارت آپ به این مسئله هم اشاره می‌شود که استارت آپ باید در حوزه فن آوری‌های نوین فعال باشد.

البته ما در متمم، بر اساس ادبیات اصلی مدیریت – و نه معنای رواج یافته – هر نوع فعالیت نوپا را استارت آپ در نظر می‌گیریم.

در اینجا چند تعریف استارت آپ را با هم مرور می‌کنیم:

تعریف استارت آپ به عنوان یک واژه انگلیسی در دیکشنری وبستر

استارت آپ یک کسب و کار جدید است (A New Business) (منبع)

تعریف استارت آپ توسط مرکز کسب و کارهای کوچک آمریکا (USSBA)

کسب و کاری که عموماً حول محور تکنولوژی شکل گرفته و پتانسیل رشد بالایی دارد. (منبع)

تعریف استارت آپ توسط استیو بلنک

سازمانی که در جستجوی یک مدل کسب و کار که قابل تکرار و مقیاس پذیر باشد شکل گرفته است. (منبع)

تعریف استارت آپ توسط اریک ریس

استارت آپ یک نهاد انسانی است که برای ارائه یک محصول یا خدمت جدید در شرایطی که ابهام بالایی وجود دارد به وجود آمده است.

[ درس مرتبط: خلاصه کتاب نوپای ناب (Lean Startup) اریک ریس ]

تعریف استارت آپ در متمم چیست؟

ما در متمم وقتی از واژه کسب و کار نوپا یا استارت آپ استفاده می‌کنیم، ویژگی‌های زیر را مد نظر داریم:

کسب و کاری که قصد دارد ارزش آفرین باشد.

کسب و کاری که پایداری برای اعضای آن دغدغه است و فرصت جو است اما فرصت طلب نیست.

کسب و کاری که الزاماً مقیاس پذیر نیست. اگر چه طبیعتاً مقیاس پذیری برای آن مزیت و مطلوب است. پس اگر مادر یک خانواده کسب و کاری نوپایی ایجاد کند که فقط هزینه ماهیانه آنها را تامین کند و هرگز بزرگ نشود، همین که پایدار باشد، از نظر متمم یک استارت آپ است.

کسب و کاری که ممکن است مبتنی بر تکنولوژی های نوین باشد یا نباشد.

کسب و کاری که هنوز در شرایط ابهام است و دوران نوزادی و کودکی خود را طی می‌کند.

بنابراین، اگر شکل‌های خاصی از کسب و کار نوپا مد نظر ما باشد، آن را با صفات مربوطه ذکر خواهیم کرد. مثلاً ممکن است چنین اصطلاحاتی را به کار ببریم:

  • کسب و کار نوپا مبتنی بر تکنولوژی های نوین
  • استارت آپ مبتنی بر فن آوری اطلاعات
  • کسب و کار نوپای خانگی
  • کسب و کارهای نوپای آینده نگر
  • کسب و کارهای نوپای ایجادکننده تحول در بازار (Disruptive)
  • 0 استارت آپ معروف این روزهای تهران و ایران

    1. ایده کیف پول مجازی:

    دو شرکت بزرگ و فعال در زمینه کیف پول مجازی یا به عبارتی کپی PayPal برای ایران همین دو استارت آپ  هستن.  زیر شاخه ای از اپراتور همراه اول است و با قدرت زیاد پا به این رقابت گذاشته و هم با استفاده از تیم خلاق توانسته خود را به معروف ترین سرویس پرداخت آنلاین در پلتفرم های مختلف طراحی و مدیریت وبسایت تبدیل کند.

    2. تخفیف گروهی

    دو استارت آپ در ایران هستند. هر دوی این شرکت ها در سال 1390 شروع به فعالیت کردند.  صاحب تخفیفان است و اولین  زمینه استارت آپ بوده و  نیز صاحب ایده و استارت آپ است.

    در مقایسه این دو استارت آپ توانسته مشتری و سود بیشتری کسب کند و در حال حاضر حتا تبلیغات تلویزیونی نیز دارد.

     

    3. ایده تاکسی شهری

    شرکت اوبر (UBER) در دنیا توانسته بزرگترین شرکت تاکسی رانی دنیا باشد بدون اینکه تاکسی داشته باشد و تنها پلتفرمی است که هر کس با اتومبیلش می تواند تاکسی هم باشد  و تنها کافیست اپلیکیشن مخصوص آن را داشته باشد. در ایران نیز شرکت اسنپ که زیر شاخه ای از شرکت بزرگ استارت آپ آلمانی راکت اینترنت (Rocket-Internet) است توانسته ایده اوبر را در ایران پیاده سازی کند و با پشتیبانی قوی و تبلیغات مناسب، قشر جوون رو به خودش جذب کنه. شرکت اتاکسی) در یک سال پیشرفت بسیاری داشته و انتظار می رود مورد استقبال بیشتری نیز قرار گیرد. در همین راستا چندی است شرکت رقیبی به نام نیز فعالیت خود را شروع کرده است.

     

    4. دلیوری و تحویل غذا

    اولین استارت آپ شرکت آلمانی راکت اینترنت در تهران است و خیلی سریع در تهران به معروفیت بالایی رسید. ایده این استارت آپ سرویس در کمترین زمان به همه نقاط تهران است. در راستای موفقیت  نیز به موفقیت بالایی رسید و طولی نکشید که شرکت  اینترنت توانست رقیب خود یعنی  را نیز بخرد و اکنون هر دو شرکت را اداره می کند.

     

    5. فروشگاه اینترنتی: 

    پس از امپراتوری سایت های آمازون و ای بی (Amazon, Ebay) که از سرور اچ پی و سرور اچ پی HP و سوپرمیکرو استفاده میکردند و خیلی سریع شرکت های مختلف شروع به ساخت فروشگاه های اینترنتی خود کردند. در ایران نیز  در سال 2006 با یک فروشکاه کوچک ت شروع شد و در کمتر از 10 سال 1100 کارمند دارد و بزرگترین خرده فروشی ایران است.  به عنوان رقیب توسط  شروع شد و سعی کرده با تخفیف های مناسب و سرویس دهی قوی در کنار برگزاری فستیوال هایی مشتریان خوبی جذب خود کند.

     

    6. کار اینترنتی و برون سپاری کار ها در سایت 

    یکی از سایت هایی است که با برقراری ارتباط بین کارفرماهای اینترنتی و کارکنان در زمینه های مختلف، از ترجمه متون گرفته تا طراحی وبسایت و نویسندگی، توانسته فضای امنی را برای هردو گروه فراهم آورد و از این طریق نه تنها به عنوان یک ایده موفق مطرح شود، بلکه به عنوان یک سایت کارآفرین نیز عملکرد موثری داشته باشد. نمونه های غیر ایرانی چنین سایت هایی فراوان اند اما در بازار ایران “انجام می دم” توانسته یکی از موفق ترین نمونه ها باشد. “انجام می دم” کار را برای همه اقشار ساده کرده. مثلا اگر دانشجو هستی و احتیاج داری مطلبی را به انگلیسی ترجمه کنی و وقت آن را نداری، بسادگی در “انجام می دم” اکانتی باز می کنی و در بخش ترجمه سایت به دنبال فردی می گردی که در زمان مناسب و با توجه به بودجه، بتونه کار رو تحویل بده و همون لحظه سفارشو انجام بدی. یا اگر بودجه چند میلیونی برای طراحی سایت خود کنار گذاشتی، باز هم می تونی کیفیت بالای طراحی سایت را از میان کارکنان “انجام می دم” پیدا کنی و کارتو بسرعت و با کیفیت بالا جلو ببری.

استارت آپ